Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
hrituu

Itthon

hrituu23 · 4 hónapja

Sziasztok! :)
Most már itthonról jelentkezem, tudom a tegnapi megint kimaradt, de hát sajnos nem nagyon volt időm, sem hangulatom az íráshoz. Most pótolom. :D

A tegnapi napról:
Reggel korábban keltünk, minthogy az ébresztő szólt volna, gyorsan összepakoltuk azokat a cuccainkat, amiket még elől hagytunk. Miután ezzel megvoltunk, csináltunk egy kis rendet és mentünk reggelizni. 
Reggeli után, felszerelkeztünk az összes bőrönddel, táskával, hátizsákkal és mentünk megvenni a vonatjegyünket. Az állomás olyan 10 perces útra volt a szálláshelyünktől, de idő előtt kiértünk és vártunk még vagy 15-20 percet az állomáson. Addig is csináltunk pár képet, amiket sajnos nem tudok beilleszteni, nem tudom, hogy miért. ( Mikor régebben volt blogom, sokkal több lehetőség volt a szerkesztésben, lehet, hogy csak én vagyok béna, de sehol nem találok ilyen opciókat. :\ szóval, ha valaki tudja, hogy ez miért van, írjon nekem valahol. :D ) 
A Budapest Délibe tartó vonaton olyan hideget csináltak, hogy majd megfagytam, a kezeim, mint két jégcsap, nem tudom, hogy az 50fokos melegben miért nem megy a klíma, de amikor alapból hűvösebb az idő, meg ezerrel nyomatják. :\ Szóval az alatt a 2 óra alatt, mire beért a vonatunk (természetesen 15 percet késett, hogy ne hazudtolja meg a hírnevét a MÁV) egy kicsit megfáztam. 
Az utazásunk többi része eléggé unalmas volt, Aszódra busszal mentünk, szerencsére a csomagjaink elfértek, Aszódra lejött értünk Feri ( a fiúk apukája) és hazahozott. 

Jó volt találkozni anyukámékkal, és Nönössel a kutyuskámmal, annyira örült nekem a kis drága *-* nagyon imádom :3

A nap további részét kihagynám hiszen még ennyi minden sem történt velem :D 
Mentünk volna este koncertre, de végül nem mentünk az időjárás végett, de így is jó volt :)
Átjött Szabi, itt aludtunk <3 
Ja és elkezdtem olvasni a Harry Pottert, letöltöttem az összes részét és belekezdtem. Nagyon szeretem, és már régebb óta el szerettem volna kezdeni. Most jött el az ideje. 

A szálláshelyről még néhány szót ejtenék a poszt végére. :)
Balatonfűzfő – Napraforgó Apartmanok
Mikor odaértünk nekem egyből feltűnt, hogy nagyon családias a hangulat. Egy főépület van, amiben található egy közös konyha és a terasz részén vannak asztalok ahol általában reggeliztünk. A főépületben is lehet szobát foglalni. 
Az épület mögött található 4 db kis ház, mindegyik két szobás, egy fürdőszoba található benne, meg egy hűtő. 
Nagy kert van, 2 nagyobb pavilonnal, ahová szintén ki lehet ülni.
Parkolók voltak kialakítva, szóval aki autóval érkezik annak van hová állnia. 

Sajnos gyalogosan minden nagyon messze van, nem is nagyon jutottunk el sok helyre, a strandokat leszámítva a BalatoniBob Szabadidőparkba mentünk el egyszer az is szintén fél órás útnyira volt a szállástól, akárcsak a két strand. 
Egész Balatonfűzfőn egy kisbolt van, mindig sokan voltak, amikor mentünk.

A szállásadónk nagyon kedves és segítőkész volt velünk. :)

Szóval nekem összefoglalva, tetszett a hely. Imádom a Balatont, szóval nekem mindegy hogy hol van a szállás, a lényeg a víz. De az feltűnt, hogy Balatonfűzfőn nincs nagy élet, amit én hiányoltam nagyon. :(

Szerintem most ennyi lett volna a bejegyzés, örülök, hogy elolvastad. :)
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!